top of page
Vår vision

 

Biokopp har med sine partnere utviklet miljøvennlige og spiselig kaffekopper.

I følge EU-direktiv (DIRECTIVE (EU) 2019/904 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL on the reduction of the impact of certain plastic products on the environment), ønskes forbruket av engangsplastikk helt og fult avviklet. Og som neste steg forventes det også tilsvarende krav for pappkopper.Dette fordrer ny vitenskap og tenkning innen dette markedet.

Vi leverer et nytt og unikt produkt som er banebrytende i sitt marked, og som oppfyller kravene til stadig mere miljøbevisste forbrukere og næringsliv. Alt for å ta seg et skritt nærmere klimanøytralitet.

 

Vår visjon: Å tilby en fremtidsrettet og klimavennlig kopp som skal være med på å redusere dagens forbruk av engangskopper og avfall.

 

                  At koppen vår er spiselig med et riktig næringsinnhold, kommer som en god nummer 2! 

                  Og hvis den ikke blir spist, så er koppen 100% biologisk nedbrytbar og ved at den kan sorteres i matavfallet.

                  Dette vil man også få en oppside ved  å kunne utvinne biogass. Dette er et av hovedprinsippene i sirkulær økonomi.

     Om Cuppffe- koppen

Den nyskapende koppen er  bærekraftig alternativet til papp og plast kopper laget av kornprodukter og fungerer på samme måte som kjeksen til en iskrem - holdbar fasong, men lett å spise.Bare et tynt papiromslag bli er igjen: Og den fungerer som hank, beskyttelse og som reklameplass for din merkevare.

 

Cupffee sitt design går ikke på bekostning av smaken eller kvaliteten på drikken. Og i motsetning til en iskrem, forblir koppen intakt, selv når den er fylt med varm drikke.

Cupffee  ble utviklet og laget av et bulgarsk forskningsmiljø som har brukt de siste 15 årene på å perfeksjonere konseptet.

bottom of page